Parteneri

Uniunea Editorilor din România (UER) este una din cele mai importante asociații patronale și profesionale din domeniul culturii scrise, înfiinţată în 1994 sub denumirea de Asociaţia Editurilor cu profil Pedagogic. Uniunea reunește importante edituri românești, care produc și comercializează carte școlară și universitară, literatură română și universală, carte pentru copii, lucrări pentru orizontul educațional și cultural, carte de învățătură adresată tuturor vârstelor. Uniunea s-a făcut cunoscută publicului larg mai ales prin demersurile privind asigurarea calității manualelor şcolare, dar şi ca Secţie Naţională a Consiliului Internaţional al Cărţii pentru Copii şi Tineret (IBBY). În cadrul Uniunii funcționează Centrul Naţional „ProEdit” de formare a personalului din sectorul editorial şi din domeniile adiacente sub egida căreia, UER organizează cursuri de formare profesională specifice industriilor creative.

 

 

Confero Finance este unul dintre liderii de pe piata de consultanță pentru obținerea de finanțări nerambursabile. Consultanții firmei asigură servicii de un înalt profesionalism, prin vasta experiență acumulată în atragerea fondurilor europene. Confero Finance este acreditată SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005. Confero Finance este membră AMCOR, Asociația Consultanților în Management din România.

 

 

Consulteam Human Capital a fost înființată în anul 2012 și este specializată în servicii de consultanță și formare profesională. Experții din cadrul companiei au realizat și susținut programe de formare pentru mai mult de 15.000 de persoane, atât pentru îmbunătățirea competențelor antreprenoriale, cât și pentru tehnici de management, marketing, comunicare sau vânzări.

 

Titlul proiectului: DANTE–C. Dezvoltarea Antreprenoriatului in Regiunea Centru

ID proiect: POCU/82/3/7/107286

Beneficiar: Asociatia Uniunea Editorilor din România (UER)

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 - Axa prioritara Locuri de muncă pentru toţi

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© INTELLIGENT TEHNOLOGIES 2018